wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Nabiał bio (tylko stacjonarnie) » Krowie BIO » SER PARMEZAN BIO 200 g - PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)
012345678
0
SER PARMEZAN BIO 200 g - PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)

SER PARMEZAN BIO 200 g - PARMIGIANO REGGIANO (FERRARI)

Dostępność: Na zamówienie - dostawy poniedziałek, środa, piątek

Czas wysyłki: Tylko odbiór własny

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: LATTERIA SOCIALE NUOVA SOC COOP. VA AGRICOLA (FERRARI), VIA VITTORIO VENETO 4, 42021 BIBBIANO

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Masa netto: 200

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Kraj pochodzenia składników: Włochy

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

Cena: 33,19 zł

Chcesz dowiedzieć się więcej o produkcie - zadzwoń!

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKI MLEKO*, podpuszczka pochodzenia zwierzęcego (z żołądka cielęcego), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISParmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.Krojony parmezan dobrze komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej. Dodany do takich warzyw, jak szparagi, cukinia, bakłażan nadaje im wyjątkowy charakter. Dobrze komponuje się również na półmiskach z serami jako twardy SER połamany na kawałki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal Tłuszcz: 29,7 g w tym kwasy nasycone: 19,8 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 23,4 g Sól: 1,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +4°C.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu