SKŁADNIKIczekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.OPISWegańska czekolada delikatnie okrywająca te czerwone diamenciki to naprawdę najprzyjemniejszy sposób na delektowanie się źródłem przeciwutleniaczy, witamin i minerałów. Bogate w beta-karoten jagody goji, charakterystyczne w swoim słodko-marchewkowym smaku doskonale pasują do intensywnie kakaowych nut. Czekolada z nieprażonych ziaren kakao zdecydowanie dominuje w tym duecie, ale pozostawia jagodom goji wystarczająco dużo miejsca na wyeksponowanie swojego smaku. Propozycja raczej dla miłośników ciemnej intensywnej czekoladyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal Tłuszcz: 29 g w tym kwasy nasycone: 18 g Węglowodany: 44 g w tym cukry: 42 g Błonnik: 9,0 g Białko: 9,0 g Sól: 0,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.