SKŁADNIKIczekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 %.OPISKlasyczne połączenie migdałów oraz naszej surowej czekolady Cocoa. Wegańska, kremowa oraz mleczna (ale bez deka mleka!) z karmelową nutą nektaru z kwiatu palmy kokosowej. Wegańska czekolada stworzona przez nas z nie prażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowiaWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal Tłuszcz: 45 g w tym kwasy nasycone: 18 g Węglowodany: 30 g w tym cukry: 30 g Błonnik: 9,0 g Białko: 10,0 g Sól: 0,1 g INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ORZECHY.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.