wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Soki/ Napoje/ Syropy » Napoje owsiane, ryżowe itd. » ZagĘszczony produkt sojowy do gotowania i pieczenia bezglutenowy bio 200 ml - natumi
0123456789
0
ZAGĘSZCZONY PRODUKT SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

ZAGĘSZCZONY PRODUKT SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Producent - nazwa i adres: NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF

Objętość netto: 200

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

Kraj pochodzenia składników: -

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 5,12 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, soja* (7,3%), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny)

OPIS
Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Produkt UHT.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal
Tłuszcz - 17,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g,
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g,
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g
Węglowodany - 2,2 g,
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 0,8 g
Białko - 2,7 g
Sól - 0,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu