SKŁADNIKImąka ryżowa razowa*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, kwas: winnian monosodowy, mąka kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225°C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oleju, aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta. Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Ułożyć dodatki według własnego uznania i piec przez około 15-20 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1436 kJ/339 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 76 g w tym cukry: 2,2 g Błonnik: 3,5 gBiałko: 4,2 g Sól: 2,1 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i nasiona SEZAMU.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.