wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Makarony » Bezglutenowe » Makaron (z zielonej soi i quinoa) fettuccine bezglutenowy bio 200 g - maxsport
0123456789
0
MAKARON (Z ZIELONEJ SOI I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

MAKARON (Z ZIELONEJ SOI I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

TARGI BIO PLANET 2024: TARGI BIO PLANET

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Producent - nazwa i adres: MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA

Masa netto: 200

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 15,65 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
mąka z zielonej soi* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0,00 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu