SKŁADNIKI mąka z soczewicy* (25 %), mąka z ciecierzycy* (25 %), mąka z groszku* (25 %), mąka z fasoli* (25 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1296 kJ/307 kcal Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 44 g w tym cukry: 1,8 g Błonnik 14 g Białko: 21 g Sól: 0,01 g Potas: 877 mg (44 %)Magnez: 113 mg (30 %)Żelazo: 7 mg (50 %) Miedź: 0,97 mg (97 %)dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makarondo wrzącej wody i gotować przez 4 - 5 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.