SKŁADNIKISALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)COPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCOPPA DI PARMA - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki. SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą. Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę. Pakowano w atmosferze ochronnej.- bez mleka- bez dodatku azotynów i azotanów- bez glutenu- bez dodatku polifosforanów- bez dodatku glutaminianu- ręcznie robioneWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (COPPA DI PARMA)Wartość energetyczna: 1518 kJ/365 kcal Tłuszcz: 27,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g Węglowodany: < 0,1 g w tym cukry: < 0,1 g Białko: 30,2 g Sól: 4,2 gWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (SALAMI MILANO)Wartość energetyczna: 1430 kJ/344 kcal Tłuszcz: 24,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g Węglowodany: 1,1g w tym cukry: 1,0 g Białko: 29,5 g Sól: 3,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.