Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres: TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Objętość netto: 250
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
Kraj pochodzenia składników: Japonia
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
woda, nasiona soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany - 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko - 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.