SKŁADNIKIcukier*, mąka kukurydziana*, płatki czekolady* 15 % (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 8 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, mielone łupiny babki jajowatej*, sól kamienna, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego MASŁA, 2 jajkami i 100 ml MLEKA, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut. CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni Celsjusza. Zawartość opakowania wymieszać na gładką masę ze 150 g miękkiej margaryny i 100 ml napoju roślinnego (np. owsianego lub sojowego). Aby ciasto było bardziej wilgotne można dodać 50 g skrobi kukurydzianej. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 x 20 cm). Piec przez 25 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1669 kJ/395 kcal Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g Węglowodany: 81 g w tym cukry: 54 g Błonnik: 4,2 g Białko: 4,0 g Sól: 0,17 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać MLEKO, SOJĘ, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i nasiona SEZAMU.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.