wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Makarony » Bezglutenowe » MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT
012345678
0
MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Masa netto: 200

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 17,19 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKImąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal Tłuszcz: 5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g Węglowodany: 17 g w tym cukry: 9 g Błonnik: 20g Białko: 44 g Sól: 0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu