wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Makarony » Bezglutenowe » Makaron (ryŻowy razowy) fusilli bezglutenowy bio 250 g - pasta natura
0123456789
0
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Producent - nazwa i adres: ALBERTENGO, Via Carde, 2/A, 12030 Torre San Giorgio

Masa netto: 250

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 8,18 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKI 100 % mąka ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 77 g w tym cukry: 0,8 g Błonnik 3,5 g Białko: 7,9 g Sól: 0,02 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu