wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Makarony » Bezglutenowe » MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
012345678
0
MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Masa netto: 250

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

Kraj pochodzenia składników: Włochy

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 11,99 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
SKŁADNIKImąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 8-11 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1491 kJ/355 kcal Tłuszcz - 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g Węglowodany - 78 g w tym cukry - 2,0 g Błonnik - 1,0 g Białko - 7,0 g Sól - 0,05 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ŁUBIN oraz SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu