wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Produkty EKO » Produkty do wypieków/ Żelujące » Substytut jaj w proszku bezglutenowy bio 20 g - bio vegan
0123456789
0
SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN

SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 3 dni

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)

Producent - nazwa i adres: BIOVEGAN GMBH, BIOVEGAN ALLEE 1, 56579 BONEFELD

Masa netto: 20

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

Cena: 6,47 zł

Ilość: szt
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SKŁADNIKI
substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).

OPIS
Opakowanie odpowiada 4 jajom.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
Tłuszcz: 8,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 6,6 g;
Błonnik: 37 g;
Białko: 30 g;
Sól: 0,04 g

SPOSÓB UŻYCIA
łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko. Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.



Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.


Klienci zakupili także
Pozostałe produkty z kategorii
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu