Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Masa netto: 200
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
Jarmuż* 53,9%, olej rzepakowy*, pestki dyni*, sok z pigwowca*, sól, papryka czerwona*, ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne pesto z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs. Produkt polecany jest weganom. Produkt pasteryzowany. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady. Opakowanie zawiera ok 4 sugerowane porcje produktu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1164 kJ / 282 kcal
Tłuszcz: 27,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 2,1 g
w tym cukry: 2 g
Białko: 5,3 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.