Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 3 dni
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent - nazwa i adres: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Masa netto: 170
Kraj pochodzenia składników: Polska
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
Papryka czerwona* (65,5%), cebula*, olej rzepakowy*, cukier*, pomidory suszone*, czosnek (3,27%), ocet*, sól, papryka słodka*, czosnek niedźwiedzi*, papryka ostra* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta z czerwonej papryki oraz czosnku może służyć jako dodatek do mięs, makaronów oraz innych dań. Nadaje smaku i oryginalności prostym posiłkom, świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek i dań z grilla.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.